Reparatie & Egaliseren

Repareren

Heeft u een beschadigde (onder)vloer en wilt u deze weer in ere herstellen? Van Steijn Woning- en Projectstoffering is graag tot uw dienst met het repareren of renoveren hiervan. Dankzij onze ervaring kunnen wij tot een passende opplossing komen om een hoogwaardige vloer op te leveren.

Egaliseren

Hoe mooi een nieuwe vloer ook belooft te worden, deze belofte kan nooit volledig worden ingelost zonder een egale basis. en iedere vloer soort heeft een andere basis nodig.

Wij kunnen egaliseren op:

  • Zand/cement gebonden vloeren
  • Anhydriet vloeren
  • Houten vloeren (platen)
  • Fermacel platen
  • Grind vloeren
  • Epoxy vloeren

Het egaliseren van bovenstaande dekvloeren is geen werk voor een zelfklusser. Het is een vaardigheid die specialistische kennis vereist. Door onze ervaring en kennis hebben wij dit tot een van onze specialismen gemaakt en kunnen daardoor ook in verschillende laagdiktes werken. Dit passen wij toe bij particulieren, bedrijven en instellingen. Door de inzet van hoogwaardige materialen garanderen wij een perfecte basis. Hierop kunnen wij verantwoord een kwalitatief hoogwaardige nieuwe vloer aanbrengen. 

Op houten planken vloeren kun je vaak niet direct egaliseren. Daarom gebruiken wij voor hout compleet andere ondervloersystemen om een sterke, egale basis te verkrijgen.

Contact

Van Steijn Woning- & Projectstoffering

Heeswijk 153C
3417 GP Montfoort

T: +31 (0) 6 12 75 63 88
T: +31 (0) 6 54 69 06 33

Direct naar het contactformulier >


Twitter